2012

Hemma från träningen, så nu blire mackor och lite plugg sen den efterlängtade sängen! Såg även att modo vann så det är ju nice :D Imorgon efter skolan ska jag klippa mig sen ser jag väl vad som mer väntar ;)

Blackandwhite

'
Ska äta lite nudlar nu sen går vi till Jonas.
Måste oxå läsa nån novell som det tydligen ska vara prov i imorgon...

31/1

'


Alwaysprettyinpink

Skulle öppna dokumentet och skriva på novellen men så funkar det inte, less...... Vill ha helg!!

Strenght


Happy!!


10 månader idag!!

Älskar dig så otroligt mycket, du är det bästa som hänt mig. Du och jag föralltid!!

We have it all


Lördag!

Fick kliva upp vid 6 för hundarna gnällde jävel, sen vid halv 10 också. Efter det kunde vi inte somna om så vi klev upp och åt lite. Nu har vi precis gått promenad med monstren och ikväll blir det go mat och hockey :D Höres!!

Helg!!!

Slutade skolan vid 11 efetr at ha haft en matte lektion och lyssnat på när dom pratat om förintelsen i aulan. Efter det drog jag och tränat, tog senare bussen hem till pappa och packade så mormor kom och hämtade mig och lämna alla saker. Jag och älskling har huset själv i helgen så, iaf så hämtade vi upp Jonas på park sen for vi till stan.
Så nu har vi nyss käkat kebab :D

26/1

Har varit på träning och hämtat lite saker hos pappa eftersom jag sover hos Jonas ikv, nu blir det duschen sen sängen ocs se PLL. mysigt värre :-)

I will always love you

Efter nästan 8 år försvinner du.... Älskar dig gubben<33

Onsdag

Efter skolan gick jag först till gymmet sen kom Fia så då gick vi, sen mötte jag älskling på subway och åt lite. Fick med mig ett linne två halsband och örhängen hem. Så nu sitter jag hemma och chillar med lite juice.

Let it go


Sitter med Fia och chillar lite medans dom andra drom på subway, sen blire film på engelskan och ekonomi sen slutar vi.

25 januari

Om en stund ska jag gå till bussen men tills dess blire lite dator eftersom jag klev upp lite tidigt ;) Efter skolan ska jag nog springa först och sen stan skulle jag tro.

Love you most


Trött chej..

Ligger äntligen i sängen, har varit as trött hela dagen. Efter skolan gick jag till gymmet och tränade lite sen så har jag nyss kommit hem från thaiboxningen. Fatta jobbigt det var idag, har tappat as mkt kondition men gick ju aldrig på nån träning i december så klart allt är borta... Hehe men nu ska jag bara vänta på att älskling ska ringa sen ska jag SOVA :D Så godnatt!!

I skolan...

Sitter på skolan med Fia, Jasse o Pontus i datasalen och ska skriva novell.... Aja, igår kan jag ju säga det var den nya fredag den 13 för mig x) Allt bara jävlades tappade först mobilen i skidspåret sen missa nästan bussen så fick sitta med idrottskläderna o göra matteprov, sen spillde jag ut hela min vattenflaska under provet sen rev jag upp jackan och glömde min vanliga kläder i skåpet på skolan när jag gått hem... Ikväll blir det iaf thaiboxning och älskling ska också börja, har inte gått på nån träning i år för grunderna är så tråkig menmen, sen kanske Emma också ska börja men isf på torsdag :D

Fina små flickor

Tjena, har ingen lärare på spanska så nu sitter jag med Amanda o Fia o chillar lite :D

Frukost

Sitter i min soffa o äter en macka, om ett tag ska jag väl ta o gå till bussen.Har typ varit vaken sen 4imorse och trott att den varit 6 haha så kan det gå...

Drem with me

Ligger här med Stich pojken i sängen och myser lite. Börjar bli trött ja, men borde plugga fast vet att det inte kommer hända nå mer ikv ;) Imorn blire skidor på idrotten så får väl se hur det går.....

Söndag..

Igår åkte först jag och älskling till stan och åt på kebab city tror jag det heter och efter det drog vi upp till bion och mötte Fia o Martin. hehe vilka små busfrön;) Vi såg iaf Hamilton ganska bra film faktiskt med Mikael Persbrant förutom att jag typ inte fattade vad själva filmen skulle gå ut på. Efter filmen gick vi till UH och satt där tills det stängde. Sen idag har jag o älskling bara chillat o sett några avsnitt av pretty little liars och vi började se nån ny serie Alcatraz ser väl om vi forstätter följa den. Men nu sitter jag här själv för han for hem för en stund sen så ska väl försöka plugga lite matte o fixa till svenska talet.

Be stronger


Hemma

Kom hem från Umeå typ nyss, köpte bara en kofta för det blev att vi gick runt hela dagen och sökte ett kafé som inte var fullt, som vi hittade till slut. Men ska fixa mig lite sen drar vi nog ut och äter eller så sen kanske bio med Fia och Martin :)

Umeå

Mamma ringde o väckte mig vid tio, då hade Jonas åkt redan eftersom han kör skoter. Iaf så ska vi dra iväg till  umeå en sväng o se vad som händer där! ;)

All alone.

Jonas drog på fest så är ligger här helt ensam i hans säng och ser 90210... Aja ska väl sova sen eftersom jag inte har nått bättre för mig ;)

...

fattar ingenting längre.....

My love!

Mysfredag med den bästa!!!!!

Never give up

Slutade vid halv 12 ju så då drog jag till gymmet och var där en och en halv timme ungefär, ganska duktig jag börjar bli. Sen mötte jag upp älskling så drog vi på stan lite och nu sitter jag ensam i hans soffa mendans han skottar. Sen blire tacos och hockey ;)

Fredag!

Gå snart till bussen, slutar halv 12 idag!!!

Tired was the word

'
Ja ungefär så ligger det till, men somnar jag nu kommer jag vara ännu tröttare imorgonbitti än om jag skulle vänta en timma. Men tror jag ska ta den risken!! :O

Remember the past?

Gammal bild sen sommras påväg till avslutningsmiddagen hehe :)

Min pojk!!!!


Don`t stop trying

Haft ganska skön dag ända hade so på morgonen och vår lärare var sen pga all snö o skit, sen hade vi spanska där vi knappt gjord nått. Efter lunch hade 3orna musikal ganska okej var den och efter det gick vi till lektion som var knappt en halv timme o gjorde nada. :D Sen drog jag och Fia till subway och mötte Jonas där vi åt lite och nu efter att jag hjälpte o skottat lite sitter jag vid Jonas dator hihi :)

Snö!!

Nu har det kommit ännu mera snö, älskling kommer nog bli glad o då är jag glad!!

Sleep tight


Love


Modohockey!

Kom precis hem o dom vann med 4-1, nice de!
Målade en spegel i dag och kan ju säga att jag inte ska satsa på målare, Jonas kom iallafall sen drog vi till han och åt sen till matchen. Nu blir det mackor och o´boy!! Sen ska jag fixa lite så jag kan sova någon gång :)

Godnatt

Ska nog ta o lägga mig nu så jag kommer upp imorgon, godnatt.

Live your dream!

Morgon?
Kväll?

You are indescribable


Tjenare!!

Slutade 20 i 2 idag så drog till gymmet för första gången hehe x) roligt faktiskt!!
Efter det lämnade jag tbx tröjan från only sen tog jag och Jonas bussen till mig och nu ska vi se ett asnitt av PLL :D

Kläder från Nelly.se

Ligger och pratar med Jonas och kollar på kläder från Nelly.
Köpte ihelgen en kofta, linne, och en tröja från vero moda/only men tror jsg ska lämna tillbaka tröjan!!

Bästa killen!!

Kollar på mammor och minimodeller på 3an haha fan vad fult program.¨
Idag blev det hårdkörning på idrotten i gymmet eftersom jag slutade halv 4 och orkade inte träna så sent. Sen tog jag bussen till Jonas och där blev det pizza hehe ;) och nu ska jag snart gå o sova lite, man hinner knappt göra nått på dagarna tiden bara drar iväg utan att man märker nått ju!! och älskling fick inte sova här heller...:( ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT<333

Älskling säng


                                     
Sitter i älsklings säng med datorn och försöker hitta någon att hålla tal om. Inte fan har jag nån förebild, varför ska man ha det om man är jag liksom haha nä skoja. Men tror jag ska ta hårdingen Arnold Schwarzenegger.
 Men nu ska vi snart dra oss hem till mig och chilla lite, hare gött!!

Skola

Nu dra jag snart mot bussen för en seg måndag på skolan till halv 4....Sommar hade vaarit nice!!

chips o dipp

Älskling gick precis hem, efter hans match blev det pizza och två avsnitt av PLL och nu chipps o dipp med familjen sen blire dejt med sängen!!

15 januari

Nu tänker jag dra älskling från datorn hit så vi kan kolla klart på PLL och mysa!!

Victorias Secret you got to love it<3

Blir helt klart att köpa bikini från Victoria Secret till sommarn, inte  så dyrt som jag trott!!

lördag

Nu blir det ett avsnitt av Pretty little liars och en ostfralla!! Sen drar jag hem mot pappa och packar :)  AS BRA SERIE!!

RSS 2.0